Головна
Каталог
image/svg+xml 0
Корзина
image/svg+xml 0
Обране
Більше

Glucosamine Chondroitin Complex (120 caps)

Glucosamine Chondroitin Complex (120 caps)
В наявності Код: 10392-01
461 грн.

Доставка

Самовивіз з магазину
Україна, м.Дніпро. вул. Яворницького 111
Безкоштовно
Доставка на адресу
Нова Пошта, УкрПошта
від 95 грн.
Самовивіз з відділення
Нова Пошта, УкрПошта
від 35 грн.
  • Оплата

  • Виробник
    BSN
  • Фасування
    120 caps

Опис

Glucosamine Chondroitin Complex містить три найважливіші компоненти для роботи хрящів, зв“язок та суглобів.

Глюкозамін забезпечує формування та відновлення хрящів. Виробництво глюкозаміну знижується в організмі з кожним роком, тому заповнення його запасів ззовні необхідне для сильних і здорових хрящів. Він також бере участь у синтезі тканин сухожиль, кісток та мембран.

Хондроїтин сульфат – частина протеоглікану, протеїнової молекули, що надає хрящам еластичність. Інтенсивні фізичні навантаження викликають різке зниження рівня протеоглікану, а хондроїтин сульфат відповідає за його синтез в організмі. Компонент покращує мастило суглобів, стимулює вироблення колагену, підвищує рівень гіалуронової кислоти – основної складової синовіальної рідини.

МСМ (метилсульфонілметан) – природне джерело сірки, без якої неможливий синтез протеїну, вироблення гормонів та ензимів, зростання тканин. Його можна приймати лише у чистій формі, тому що разом із їжею надходить недостатня кількість. МСМ бере участь у синтезі амінокислот – метіоніну та цистеїну. Саме вони є будівельними блоками м“язового протеїну.

Склад однієї порції (2 капсули):

Вітамін С (як аскорбінова кислота) – 60 мг

Марганець (як сульфат марганцю) – 2 мг

Глюкозамін-хондроїтиновий комплекс (глюкозамін HCl, метилсульфонілметан (МСМ), сульфат хондроїтину) – 1100 мг

Інші інгредієнти: желатин. Містить <2%: діоксид кремнію, рослинний магнію стеарат. Містить інгредієнти із молюсків (креветок, крабів, омарів, раків).

Рекомендації щодо застосування: приймати по дві (2) капсули тричі на день, бажано під час їжі. Капсули можна відкрити, а вміст додати в сік чи м“яку їжу.